TCD2009 stand van Calway druk bezocht

Johan

Ook dit jaar was Calway weer aanwezig op de Telecommercedagen in de Jaarbeurs Utrecht. Ondanks de tegenvallende bezoekersaantallen dit jaar werd onze stand toch goed bezocht. Ondermeer de nieuwe CallProPortal module werd goed ontvangen.

Ook voor de nauwe integratie met Asterisk die wij bieden met CallPro was veel interesse. Asterisk biedt een zeer kosteneffectieve telefonieoplossing zowel op basis van ISDN30, als icm IP trunking. Zo hebben wij in 2008 jaar 6 bestaande en nieuwe klanten uitgerust met onze Asterisk centrale. Als een bestaande telefooncentrale moet worden geupgrade om  automatisch bellen of gespreksopnames mogelijk te maken dan is het vrijwel altijd voordeliger om de centrale compleet te vervangen door een Asterisk telefooncentrale.

More great articles

Best een leuk apparaat van Plantronics

Plantronics heeft een interessant SIP toestel op de markt gebracht. Met de IP40 wordt een IP hardphone geleverd met een…

Read Story

Reistijdcontrole voor bezoekafspraken

Klaagt uw buitendienst ook wel eens dat afspraken ver uit elkaar liggen. Met de nieuwe reistijdcontrole voor bezoekafspraken van CallPro…

Read Story

CallPro biedt MailChimp mailinglijst integratie

Naar aanleiding van een vraag van gebruikers over het inrichten van een MailChimp nieuwsbrief aanmeldingen die vanuit het belscript tijdens…

Read Story
Arrow-up