Nieuwe fulfilment validatie voor CallproPortal

Johan

Als ondersteuning van de fulfilment tools van CallPro is in CallproPortal een module ingebouwd om, de te exporteren records, via een fiateringsstap te laten verwerken.

Een veel gehoorde opmerking is dat er eerst een controleslag moet plaatsvinden op de invoer van de Agents alvorens emails en brieven gestuurd mogen worden. Veel controles kunnen via het belscript (callflow) worden gedaan, sommige controles, met name spellingcontrole en zinsopbouw zijn erg lastig. Om toch notitievelden te kunnen gebruiken zou het fijn zijn als een supervisor, of campagne manager eerst bepaalde velden kan controleren voordat de fulfilment actief wordt.

Om dit proces te ondersteunen is een Fulfilment validatie module toegevoegd aan CallproPortal. Hiermee worden de te exporteren records geselecteerd, en deze kunnen na validatie met 1 druk op de knop worden gefiateerd. Voor tekstvelden is een spellingscontrole knop voorhanden, zodat bij twijfel de spellingscontrole uitgevoerd kan worden op het gekozen veld. Email adresvelden worden automatisch op correcte syntax gecontroleerd.

More great articles

Extra opties voor belopdrachtstatussen

Ook de belopdrachtstatus instellingen krijgen enkele extra opties in de aankomende release v4.30 van CallPro. Als via het belscript het…

Read Story

Importeren van Excel .xlsx bestanden

Voor CallPro gebruikers die de 64-bits versie van Office 2013 hebben geinstalleerd kan het zijn dat het niet mogelijk is om .xlsx…

Read Story

Vastleggen optin in belopdrachten

Vanaf 1 Juli 2021 geldt voor het bellen naar consumenten een optin regeling. Dit betekent dat er alleen mag worden…

Read Story
Arrow-up