Is de rol van telefonie leidend?

calway

In een recent interview met Telecommerce magazine gaf Johan Bennink van Calway zijn reactie op deze vraag.

Zijn antwoord: "Verre van. Het punt is dat telefonieoplossingen vaak niet specifiek geschikt zijn voor een contactcenter. Telefooncentrales zijn weliswaar modulair opgezet zodat extra functionaliteit kan worden aangeschaft, maar het probleem zit hem in de koppelingen met de contactcentersoftware. Zo kan bijvoorbeeld gespreksopname worden toegevoegd aan de telefooncentrale, maar koppeling met de belresultaten uit de contactcentersoftware blijkt dan weer niet mogelijk. Een gemiste kans. De mogelijkheid om uit te breiden is goed, maar voor automatisering is integratie nog belangrijker. Ook met de komst van het Bel-Me-Niet register bleken veel telefooncentrales niet te voldoen op dit vlak. Een IVR opzetten vormde geen probleem, maar de registraties koppelen aan de contactcentersoftware wel! Om die reden raden we beslissers aan om, als dat mogelijk is, voor een totale softwareoplossing, inclusief telefonie te kiezen."

More great articles

Kamer en kabinet eens over verplicht ‘bel-me-niet-register’

DEN HAAG - Staatssecretaris Frank Heemskerk (Economische Zaken) en de Tweede Kamer zijn het donderdag eens geworden over het aanpakken…

Read Story

CallPro integratie met Office 365 Flow voor het opslaan van gegevens in Excel

Met Office 365 Flow worden workflows gemaakt die kunnne worden opgeroepen vanuit het belscript in CallPro. Als voorbeeld van een…

Read Story

SQL Server 2012 komt eraan

SQL Server “Denali” heeft RC status bereikt en gaat SQL Server 2012 heten. Naast de Standaard en Enterprise versie komt…

Read Story
Arrow-up