CallPro koppeling met AfsprakenManager

Johan

AfsprakenManager is een marktplaats voor financiële leads en afspraken met als doelgroep alle financieel advieskantoren in Nederland. Als gebruiker van dit portaal kunnen leads en afspraken worden gekocht. Als extra service biedt AfsprakenManager de mogelijkheid om automatisch een email met de leadgegevens door te sturen naar een call center voor de opvolging.

CallPro is bij uitstek geschikt voor het maken van bezoekafspraken op zowel koude- als warme leads. De mogelijkheden van AfsprakenManager sluiten goed aan bij de werkwijze van CallPro. Calway heeft daarom besloten om de ondersteuning van het Afsprakenmanager portaal als optie voor CallPro te realiseren en gratis aan CallPro gebruikers aan te bieden.

Door enkele kleine aanpassingen aan de MailPro module worden de emails met leadgegevens van AfsprakenManager automatisch in een bellijst in CallPro ingelezen. De leadgegevens worden in scriptvelden van CallPro gezet en als nieuwe belopdracht in de juiste campagne via het belscript in het call center aangeboden.

Zowel financieel advieskantoren met een eigen call center, als externe call centers, kunnen profiteren van deze nieuwe integratie optie voor CallPro.

Kijk op AfsprakenManager voor meer informatie over deze marktplaats voor financiele leads en lees hier meer over CallPro.

More great articles

Speciale opmaak voor telefoonnummers

Het autoscript biedt speciale opmaak voor diverse velden, zo ook het telefoonnummer velden. Vooral voor campagnes waarbij niet automatisch wordt…

Read Story

CallPro upgrade aankondiging

Voor de aankomende release van CallPro, deze staat gepland voor na de zomer, worden de eisen voor de database verhoogd…

Read Story

Gamification: De Cityhopper achievement

De toevoeging van achievements voor het call center heeft veel los gemaakt. We krijgen veel ideeën voor nieuwe achievements. Sommige…

Read Story
Arrow-up