Best een leuk apparaat van Plantronics

Johan

IP40Plantronics heeft een interessant SIP toestel op de markt gebracht. Met de IP40 wordt een IP hardphone geleverd met een minimum aan functionaliteit. Met de 3 knoppen die dit apparaat heeft kan een gesprek worden aangenomen, of door de knop enige tijd ingedrukt te houden ook weer worden beeindigd, kan de microfoon worden in en uitgeschakeld (Mute) en kan het volume worden geregeld.

Een super apparaat voor die situaties waar echt alleen automatisch bellen gebruikt wordt, en/of de gebruiker absoluut geen andere knoppen moet kunnen indrukken.

Wel jammer dat dit apparaat voornamelijk bedoeld is voor Plantronics headsets. Het wordt geleverd met een aparte kabel waar de headset op wordt aangesloten. Wij vermoeden dat hier enige pin-wiring goochelerij wordt uitgevoerd want het is ons nog niet gelukt om onze Accutone headsets werkend te krijgen die direct op de rj11 wordt aangesloten.

Ook jammer dat de prijs, € 125,- van dit toestel net iets hoger ligt dan een basis toestel als de SNOM300 (€ 105,-). Wij zijn nog niet uitgetest dus mocht het lukken om een Accutone headset te koppelen zullen wij dit toestel zeker opnemen.

More great articles

Witte schermen probleem in het belscript

Een Application hang (witte schermen probleem) in de scriptmodule kan optreden in Windows 7 / Windows Server 2008 omgevingen wanneer…

Read Story

Cumulatief notitieveld ten behoeve van de export

CallPro slaat per belpoging een aparte notitie op. In het belscript raden wij aan om voor elke belpoging een nieuw…

Read Story

Agenda synchronisatie met Exchange Server 2010

Met CallPro CalendarSync voor Exchange Server wordt de CallPro agenda gesynchroniseerd met een Exchange agenda. Hiervoor moet in CallPro bij…

Read Story
Arrow-up