Nieuwe quickdisconnect aansluiting Accutone headsets

Johan

Sinds kort leveren wij de nieuwe WB610 Accutone stereo headset als vervanger van het TB610 model. Deze nieuwe WB610 heeft een nieuwe quickdisconnect aansluiting waardoor deze niet compatible is met de oude accessoires.
Met name voor de trainingskabels, en USB adaptors is dit iets om rekening mee te houden. Voor de overgangsperiode hebben wij special convertors beschikbaar van QD3-QD5. Om duidelijk te maken hoe deze gebruikt kunnen worden zie onderstaande schema. We hebben deze convertor special laten maken dus de voorraad is eindig. Voor sommige klanten is het sowieso eenvoudiger om een nieuwe accessoire te kopen.

In de huidige situatie zijn alle headsets uitgerust met QD3 aansluitingen, en ook de stekkers die aan het toestel zitten. Alle accessoirces hebben ook QD3 zoals hieronder getoond.

TB610 QD3 kabels

Zodra de eerste WB610 headsets worden geleverd is met name bij het aansluiten van accessoires soms een convertor nodig. Zie onderstaande afbeelding.

TBWB610 overgangssituatie

 

More great articles

Reistijdcontrole voor bezoekafspraken

Klaagt uw buitendienst ook wel eens dat afspraken ver uit elkaar liggen. Met de nieuwe reistijdcontrole voor bezoekafspraken van CallPro…

Read Story

Preview agenda afspraken kaartweergave

CallPro v4.0 biedt de mogelijkheid om afspraken uit een agenda weer te geven op de kaart. Zo krijgt u meer…

Read Story

IIS Server Side Includes revisited

In een eerdere post hebben we laten zien hoe je server-side-includes gedrag kunt toevoegen via een aanpassing in de applicationhost.config. (zie…

Read Story
Arrow-up