Waarom B2B Telemarketing werkt 2/3

Johan

Bedrijven vinden het niet vreemd dat je ze belt om iets te verkopen; de meeste bedrijven krijgen minstens 1 verkoop telefoontje per dag van aanbieders die hun product of dienst onder de aandacht brengen. Dus hoewel B2C telemarketing minder gebruikelijk wordt geldt dat voor B2B telemarketing zeker niet.

 

Een telemarketeer die goed voorbereid is voordat individuele prospects worden benaderd heeft een grote kans om de prospects te overtuigen dat de product of dienst die wordt aangeboden interessant voor ze is. Bovendien is het door de eenvoud waarmee je via internet snel en eenvoudig informatie kunt vinden over bedrijven en personen steeds makkelijk om als telemarketeer beter voorbereid aan het gesprek te beginnen. De meeste informatie is met Google makkelijk boven water te halen.

More great articles

Maak belscripts visueel aantrekkelijker met Bootstrap

Bootstrap is een van de meest gebruikte html, css en javascript framewerken voor het bouwen van responsive websites. Aangezien de…

Read Story

Nieuwe quickdisconnect aansluiting Accutone headsets

Sinds kort leveren wij de nieuwe WB610 Accutone stereo headset als vervanger van het TB610 model. Deze nieuwe WB610 heeft…

Read Story

15 jaar hart voor de zaak

Vandaag is het feest bij Calway. Iedereen komt iets eerder naar het werk om de stoel te versieren, gebakjes te…

Read Story
Arrow-up