CallPro v4.20 upgrade vanaf 1 juli beschikbaar

Johan

Met de succesvolle upgrade van CallPro in de productieomgeving van Contact2Value zal de nieuwe v4.20 release per 1 Juli a.s. beschikbaar worden gesteld aan alle gebruikers. CallPro v4.20 is een tussen release waar vooral de instellingen van de dialer zijn vereenvoudigd en gecentraliseerd. Ook de komende releases zullen verder bouwen op het centraliseren van de instellingen op campagne niveau.

De call blending functionaliteit is in CallPro v4.20 ook verbeterd zodat het nu nog makkelijker is geworden om tussen alle dialing modes te schakelen zonder dat de agent hier iets van merkt. Naast het wisselen van call blending naar alleen outbound of inbound kan de Supervisor nu ook, zonder actie van de Agent, een campagne van progressive naar predictive omschakelen of omgekeerd.

 

More great articles

Nieuwe fulfilment validatie voor CallproPortal

Als ondersteuning van de fulfilment tools van CallPro is in CallproPortal een module ingebouwd om, de te exporteren records, via…

Read Story

Importeren van Excel .xlsx bestanden

Voor CallPro gebruikers die de 64-bits versie van Office 2013 hebben geinstalleerd kan het zijn dat het niet mogelijk is om .xlsx…

Read Story

Versiebeheer voor belscripts

Een belscript is niet veel meer dan een html pagina die tekst en uitleg geeft over de campagne. Het belscript…

Read Story
Arrow-up