Blending progressive en predictive campagnes

Johan

In CallPro v4.20 kunnen niet alleen inbound en outbound campagnes worden geblend, maar ook outbound campagnes van verschillende dialing modes. Zo kunnen outbound progressive en predictive campagnes nu tegelijkertijd actief zijn en zorgt CallPro dat de juiste call in de juiste dialingmode wordt aangeboden.

Overigens is een van de redenen om deze dialing modes te blenden met v4.20 niet meer van belang. In v4.20 is de predictive dialer uitgebreidt met ondersteuning voor gerichtte terugbellers. De dialer switcht een agent die een gerichtte terugbeller heeft automatisch en op het juiste moment naar progressive om die ene terugbeller te bellen. Het is dus niet nodig om twee campagnes parallel in te richten.

More great articles

Is de rol van telefonie leidend?

In een recent interview met Telecommerce magazine gaf Johan Bennink van Calway zijn reactie op deze vraag. Zijn antwoord: "Verre…

Read Story

Tele2 verhoogt het starttarief (ppc) per 1 februari 2012

Tele2 verhoogt per 1 februari de gesprekstarieven op de ISDN-30 diensten. Voor iedereen die gebruik maakt van de standaard condities…

Read Story

SMS berichten versturen

Met de CallPro fulfilment services kunnen SMS berichten worden verstuurd. Voor gebruikers die bellen via onze SpeakUp SIP trunk is dit…

Read Story
Arrow-up