Belpogingen begrenzing op basis van conversie

Johan

CallPro registreert van elk gesprek een belpoging. Deze belpogingen hebben volgnummers, en op deze volgnummers zijn begrenzingen in te stellen. Met deze informatie is goed na te gaan wat het kost en welke conversie verloren gaat als een belpogingbegrenzing wordt ingesteld.
Het is belangrijk om naar een grote periode te kijken, minimaal 1 maand en dan de belpogingen af te beelden per belpoging volgnummer en dan per status. We geven het aantal, en de beltijd die hieraan is besteed weer.
Belhistorie - belpogingen conversie analyse

Stel op de 22e belpoging zien we de laatste conversie. Als we de vanaf de 20e belpoging niet meer verder zouden bellen dan zouden we in dit voorbeeld 1 score kwijt raken en 39 gesprekken en 26 minuten minder beltijd  besteden.

Nu wordt ook duidelijke waarom een grote rapportage periode moet worden  gekozen, en niet zoals in het voorbeeld 1 dag(!)

 

More great articles

Exporteren met de fulfilmentmodule

Om belopdrachten met een bepaalde (eind) status terug te leveren aan de opdrachtgever heeft CallPro via de Resource Explorer export…

Read Story

CallPro v4.0 upgrade vereist voor klanten met reistijdberekening

Calway biedt klanten altijd de optie om beschikbare updates en upgrades wel of niet te installeren. Voor gebruikers van de…

Read Story

Agenda synchronisatie met Office 365

UPDATE 10-2018: Op basis van feedback hebben we dit artikel herschreven met meer uitleg over de stappen die zijn te…

Read Story
Arrow-up