Compliance assistent

Johan

Voor veel sectoren gelden compliance richtlijnen voor het vastleggen en bewaren van klantgegevens. Ter ondersteuning van de compliance is de CallPro bel-me-niet module aangevuld met een tool die bestanden volgens een uiterste houdbaarheidsdatum automatisch kan opruimen. Wij hebben deze tool zo flexibel gemaakt dat niet alleen CallPro gespreksopnames, maar ook import- en export bestanden, of elk ander type bestanden, die ontstaan tijdens het uitvoeren van de campagnes kunnen worden opgeruimd.

Wilt u gebruik maken van onze Compliance assistent, of wilt u advies of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. De Compliance assistent is standaard onderdeel van de CallPro bel-me-niet module en per direct beschikbaar.

More great articles

Einde van support op Windows Server 2008 R2

Het volgende server product van Microsoft dat uit de support loopt is Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2.…

Read Story

Google Analytics voor inbound gesprekken

Om de bijdrage van inbound te meten afgezet tegen de andere kanelen die worden gebruikt in de marketing strategie hebben…

Read Story

SQL Server licenties

Ons wordt vaak gevraagd welke licenties nodig zijn voor het gebruik van CallPro. In principe zijn de meeste licenties al…

Read Story
Arrow-up