Stap nu over van vbscript naar javascript

Johan

Met de introductie van IE11 heeft Microsoft de VBscript taal de aanduiding deprecated gegeven (link) Hiermee wordt aangeduid dat de ondersteuning voor VBscript in een toekomstige versie in zijn geheel zal worden verwijderd. Op dit moment is vbscript nog steeds bruikbaar in de legacy document modes, end geldt de blokkade allee nvoor de Edge modus. Met de release van de Creators Update is er wel een optie bijgekomen die het beheerder mogelijk maakt om VBscript helemaal uit te schakelen. Dit alles is een duidelijk teken dat het is gedaan met VBscript in de browser.

Wij adviseren klanten die belscripts hebben die nog steeds gebruik maken van VBscript code voor validaties dan ook om zo snel mogelijk de VBscript code om te zetten naar Javascript. Voor vragen of advies mbt het uitfaseren van oude VBscript code in CallPro belscripts kunt u terecht bij onze helpdesk. Wij kunnen advies geven over de benodigde aanpassingen.

More great articles

IIS Express en Server Side Include gebruik in .htm bestanden

In oude belscripts die met extensie .htm werken is nog wel eens gebruik gemaakt van zogenaamde server side includes. Dit…

Read Story

Een eigen telefooncentrale in de cloud

Staat u op het punt om een nieuwe telefooncentrale aan te schaffen, of is het tijd om oude windows server…

Read Story

Leaderboards in het call center

Bijna elk call center werkt met een scorebord waar per medewerker, of per team scores worden bijgehouden. Afhankelijk van de…

Read Story
Arrow-up